Om First Finance

Image

FirstFinance er en tjeneste levert av Startup Elevation AS (Org nr: 920624421), som er aktiv innom segmentet finansagentvirksomhet.

First Finance har samarbeidsavtaler med noen av markedets ledende finansinstitusjoner og sammen finner vi løsninger som er riktig for deg og din økonomi eller for bedriften din. Hos oss får du personlig service, rask saksbehandling og gode betingelser. Ta en tur innom eller kontakt oss på online søknadsskjema så vil du også ende opp som en fornøyd kunde av First Finance.

Vår målsetting er alltid fornøyde kunder og arbeider kontinuerlig med å forbedre oss for at du skal få den hjelpen du fortjener.

First Finance hjelper deg også med refinansiering i spesialbanker som aksepterer kunder med usikret gjeld, utleggstrekk, anmerkninger, utlegg, tvangssalg osv.

Vi har samarbeid med flere spesialbankene i Norge og kjenner inngående til låneordninger i Husbanken.

Bankene konkurrerer om å gi deg de beste lånevilkårene etter å ha vurdert din søknad. Tilbudene er derfor varierte, individuelle og uforpliktende. De kan heller ikke tilby høyere renter gjennom vår tjeneste. Når alle vurderingene er klare presenterer vi det beste tilbudet for deg.

Som finansagent mottar vi provisjon fra bankene vi samarbeider med på bakgrunn av låneavtaler som er inngått og formidlet gjennom oss.

Image
Image
Image